Home LTC "De Zonneweide" Lessen Baanhuur Evenementen Contact
De Vereniging "L.T.C. de Zonneweide"

"L.T.C. De Zonneweide" is een vereniging die in 1994 is opgericht. De vereniging huurt de buitenbanen van 1 april tot 30 september van Arthur Hoorn's Racketcentre.

Contributie 2022

Senioren

€ 140,00
(vanaf het jaar waarin men 18 jaar wordt)  
Inschrijfgeld € 15,00
Competitiebijdrage per team, exclusief ballenbijdrage € 40,00
   

Junioren

 
Junioren 13 t/m 17 jaar
Het betreft het kalenderjaar waarin je 13 jaar gaat worden,
peildatum 1 januari
Inclusief K.N.L.T.B. wedstrijdpas
€ 85,00
Junioren 9 t/m 12 jaar
Het betreft het kalenderjaar waarin je 9 jaar gaat worden,
peildatum 1 januari
Inclusief K.N.L.T.B. wedstrijdpas
€ 60,00
Junioren t/m 8 jaar € 40,00

"L.T.C. de Zonneweide" is aangesloten bij de K.N.L.T.B. Bij lidmaatschap kan er deelgenomen worden aan: Districts - Competitie, Dames-, Heren- en Gemengde Competitie, Interne Competities en Open Toernooien.

Natuurlijk heeft de vereniging zijn eigen Open Zonneweide toernooi, waar iedereen aan mee kan doen, ook leden van buitenaf. De vereniging hanteert een luxe boekingssysteem. Er kan telefonisch gereserveerd worden.

Zijn de buitenbanen onbespeelbaar dan kan er gebruik worden gemaakt van de binnenbanen, mits deze niet in de vrije verhuur zijn. Vanzelfsprekend heeft u hiervoor binnenschoenen nodig, waarop niet buiten wordt gespeeld. U mag per seizoen maximaal 2x een introducé meenemen tegen een kleine vergoeding.

Wanneer u eenmaal lid bent, wordt uw lidmaatschap automatisch verlengd. Mocht u het lidmaatschap willen opzeggen, dan moet dit voor 1 december voor het opvolgend jaar schriftelijk kenbaar gemaakt worden. Deze opzegging kan alleen persoonlijk of aangetekend overhandigd worden.